Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

BoxBoy krijgt sequel in Japan

Afgelopen nacht heeft Nintendo en HAL Laboratory een tweede titel van BoxBoy in Japan aangekondigd.

Vorig jaar konden we voor het eerst kennismaken met Qbby, een vierkant blokje in de puzzel/platformtitel BoxBoy. In BoxBoy moet Qbby puzzels oplossen door zijn lichaam te vermenigvuldigen. Hierdoor kan zijn lichaam fungeren als brug of trap. De titel werd door critici en kopers positief gewaardeerd, waardoor een tweede avontuur niet langer kon uitblijven.

In het tweede avontuur van Qbby zal hij beschikken over nieuwe krachten, waaronder het tegelijk  besturen van twee blokjes. Dit brengt nieuwe mogelijkheden en puzzels met zich mee. De tweede titel is vooralsnog enkel in Japan aangekondigd en draagt naar de Engelse vertaalde subtitel One More Box!

De titel kon direct na de aankondiging al in de eShop worden gekocht. Hoewel een release voor Europa nog moet worden aangekondigd, lijkt dit slechts een kwestie van tijd. Tot die tijd moeten we het doen met de onderstaande trailer.