Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mario Maker Maandag – Januari

Het is weer tijd voor Mario Maker Maandag, de maandelijkse special waar wij elke maand één van jullie Super Mario Maker Levels uitlichten.

Sinds de release van Super Mario Maker hebben jullie een heleboel levels met ons gedeeld in het Super Mario Maker Level topic.  Elke week kiezen wij één van deze levels uit om vervolgens op Mario Maker Maandag uit te lichten. Heb jij een leuk, mooi, grappig, of op wat voor wijze dan ook uniek level gemaakt en wil je dat zoveel mogelijk mensen hem spelen? Plaats hem dan in dit topic en wie weet staat jouw level hier de volgende keer!


Deze vraag heb ik al eens eerder gesteld, maar houden jullie van lastige levels? Ik niet. Ik houd dan ook helemaal niet van Leon’s levels. Na een veel te lange speelsessie ben ik nog niet eens op de helft gekomen van zijn nieuwste level: “If you know what’s good, THEN RUN!”. Toch heb ik Leon’s levels leren waarderen. Het zijn namelijk geen levels waar van alles bij elkaar is gegooid, maar er is écht over nagedacht. Iets wat je niet vaak ziet in lastige levels. En dit is wederom het geval bij dit level.

Je zult waarschijnlijk meteen dood gaan in de eerste 2 seconden van het level. Het gaat hier namelijk om een super snelle autoscroller, waarin je over delen van een luchtschip springt terwijl je kanonnen, mollen, vlammenwerpers en eigenlijk alles wat kwaad is ontwijkt. En zodra je denkt dat je er bijna bent, staat er een buis op je te wachten die je naar een nieuw deel van het level brengt. Eén ding is zeker: Je zult je lang kunnen vermaken met dit level van Leon. Of het een leuke tijd wordt hangt af van je doorzettingsvermogen, maar de kans is heel groot dat je het naar je zin zult hebben, net als ik. Het level is nou eenmaal heel erg goed.

Level ID: AC7E-0000-0126-77DF


Wat vind jij van het level van Leon? Laat het hieronder weten!