Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[POLL] Stem op jouw titel van 2016!

Het jaar 2016 is begonnen! Maar naar welke titel kijk jij uit?

Afgelopen jaar hebben wij in stijl afgesloten met de DN Awards voor de beste game van 2015. De uitslag was zeer duidelijk, maar om niet langer in het verleden te blijven hangen, kijken wij graag uit naar de releases in 2016!

Het jaar 2016 heeft voor bezitters van zowel de 3DS als de Wii U al heel wat mooie titels in het voor uitzicht. Het beloofd dan ook  een goed jaar te worden voor fans van het genre RPG, maar is bovenal ook een uitstekend jaar te noemen voor de Zelda-fans onder ons. Het is dan ook 30 jaar geleden dat de eerste The Legend of Zelda-titel werd uitgebracht en dat zal dit jaar gevierd worden met verschillende games, met als hoogtepunt The Legend of Zelda voor Wii U.

Bedenk wel dat releases kunnen verschuiven, maar dat ook nog onbekende titels een aankondiging zullen krijgen. Hieronder kan je de tot nu toe bekende titels in een chronologische volgorde vinden in een lijst, waarop jij kan stemmen. Op welke titel stem jij?

Heb jij nog suggesties voor een toekomstige poll op Daily Nintendo? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie of op het forum!