Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe update Super Mario Maker nu beschikbaar

Super Mario Maker is de eerste Mario game waarin spelers hun eigen levels kunnen maken. Nintendo heeft afgelopen week een update aangekondigd welke nu beschikbaar is.

Deze update zal de game naar versie 1.3.0 brengen. De update brengt deze keer, naast verbeteringen achter de schermen, ook nieuwe objecten mee om in levels te plaatsen. Denk hierbij aan de Fire Koopa Clown Car. De update zal daarnaast bij elk level die online is gezet het wereldrecord tonen en ook wie als eerste het level heeft behaald. Ook linkt de game je na de update naar een speciale site geopend worden waar je makkelijk levels kan zoeken die je wilt spelen. Heb jij de update al gedownload?

De nieuwe portal van Super Mario maker is hier te vinden.