Grote Minecraft update volgend jaar naar Wii U

Minecraft is sinds afgelopen donderdag verkrijgbaar voor de Wii U. Volgend jaar staat een grote update op de planning.

Het betreft hier een grote update die dit jaar al voor andere versies van de game verscheen. Als je Minecraft op een van de PlayStation -systemen, PC of Xbox hebt, dan weet je dat ontwikkelaar Mojang een enorme update heeft uitgebracht voor het spel. Het bedrijf zegt dat deze update zeker ook naar de Wii U zal komen, echter pas volgend jaar. Het gaat hierbij dan om de 1.8.8 update van de game welke verschillende nieuwe features kent alsmede veel nieuwe items en blokken met zich meebrengt. Ontwikkelaar Mojang zei daarover het volgende:

Though we’re working hard to bring these features to Nintendo’s console, 1.8.8 won’t be available on Wii U until some time next year.

Ben je benieuwd naar de exacte inhoud van de update? Deze kun je hier vinden.

Eén gedachte over “Grote Minecraft update volgend jaar naar Wii U

  • 19/12/2015 om 12:11
    Permalink

    1.8.x is echter al een jaar uit op PC, 1.9 komt voor die versie bijna, wanneer die ook op consoles komt, warschijnlijk een paar maanden later kun je een redelijk aangepast combat systeem verwachten.
    1.8.x op consoles kun je slime blocks, nieuwe biomes, en grotere redstone contraptions verwachten. Mede als nieuwe onder water dungeons.

Geef een reactie