Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Drie nieuwe kostuums Super Mario Maker verschenen

Aan Mario Maker worden weer nieuwe kostuums toegevoegd. Dit keer verschijnen er drie verschillend kostuums van Mr. Saturn, Master Belch en het konijn van Badge Arcade. 

De afgelopen dagen zijn er veel nieuwtjes verschenen omtrent Super Mario Maker. Informatie over een nieuwe software update en een leuke infographic kwamen voorbij.   

Nintendo probeert Super Mario Maker intressant te houden voor de spelers om onder andere nieuwe voorwerpen en kostuums uit te brengen. Aan de verzameling kostuums worden weer drie kostuums toegevoegd:

Mr Saturn. Dit figuur komt in Earthbound en Mother 3 voor en is daar een vriendelijke soort wezens. Dit figuur staat ook bekend als item in Super Smash brothers.

Master Belch komtook uit de Eartbound serie en heeft daar de rol als baas. Het karakter kan je hieronder in Super Mario Maker  zien:

Als laatste is het konijn van de Nintendo Badge Arcade toegevoegd als kostuum. Dit konijn is pas recentelijk in een game verschenen en is de spelleider in zijn Arcade op de 3DS. De video kan je hieronder zien:

Ben jij van plan een kostuum te gebruiken?

Met de komst van Super Mario Maker kan iedereen zelf de leukste en gekste Mario levels maken. In onze rubriek Mario Maker Maandag zetten we elke week een van jullie levels in de schijnwerpers! Je kan hier meer informatie vinden.