Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[UPDATE] Informatie en trailer Pokkén Tournament

Pokkén Tournament is voorzien van een nieuwe trailer!

De vechtgame zal in maart al te vinden zijn in Japan, waardoor mondjesmaat meer beeldmateriaal en informatie bekend wordt gemaakt. Vandaag is een nieuwe introductietrailer vrijgegeven waarin een Wii U bundel is aangekondigd in combinatie met een releasedatum.

De releasedatum zal bij ons weinig interesse kunnen wekken, maar wat wel interessant is dat de Wii U-bundel bestaat uit een Wii U (32 gigabyte), een amiibo kaart van Shadow Mewtwo, een poster waarop een lijst aanvalsmogelijkheden zichtbaar is gemaakt en uiteraard de game Pokkén Tournament. Het is onbekend dat de bundel naar Europa komt.

Maar daar blijft het niet bij! Er is ook een speciale controller aangekondigd. De game zal compatibel zijn met de GamePad, Pro Controller en de Classic Pro Controller, maar geadviseerd wordt om de onderstaande controller te gebruiken. Het is ook onbekend dat de controller naar Europa komt.

Hieronder is de trailer waar te nemen. Het bevat geen nieuwe personages of stages. Een exacte datum van Pokkén Tournament voor Europa is vooralsnog onbekend, maar we kunnen rekening houden met dat de game in het tweede kwartaal van 2016 zal worden uitgebracht.

https://www.youtube.com/watch?v=bDEsmk7VWo4

UPDATE: Onlangs is aangekondigd dat Togekiss, Rotom, Dragonite en Victini assistentie verlenen in Pokkén Tournament. Dit houdt in dat zij niet speelbaar zijn, maar de speler assisteren met een move. Naast de aankondiging van de assisterende personages is een Japanse boxart vrijgegeven.