Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo scoort goed in Tumblr top 20

Het jaar loopt weer ten einde en dan verschijnen er diverse top 10 lijstjes van het afgelopen jaar. Zo is er ook een lijstje verschenen met de games waar het meeste is over ge(re)blogged op Tumblr.

In dit lijstje gooien diverse Nintendo franchises hoge ogen. Laat ik de franchises in de top 10 benoemen, het volledige lijstje vinden jullie onderaan dit artikel. Op nummer 9 vinden we Animal Crossing: New Leaf.

Nintendo staat met Splatoon op nummer 8 genoteerd en verslaat daarmee nipt AC: New Leaf. Super Smash Brothers staat twee treetjes hoger en heeft met een 6e plaats het net niet gehaald tot de top 5 van 2015.

The Legend of Zelda heeft deze top 5 wel behaald en staat op de 4e plaats ingeklemd tussen Dragon Age: Inquisition (plaats 5) en Dragon Age (plaats 3). Op 2 vinden we Undertale. Dat brengt ons bij de toppositie en de is, zoals verwacht, voor Pokémon!

Dat Pokémon zo hoog scoort is niet zo verrassend. Er is dit jaar een officiële Pokémon Tumblr pagina geopend waarom vele afbeeldingen worden gedeeld die door de grote aantallen fans flink worden gedeeld.

Hierbij de volledige top 20:

  1. Pokémon
  2. Undertale
  3. Dragon Age
  4. The Legend of Zelda
  5. Dragon Age: Inquisition
  6. Super Smash Brothers
  7. Kingdom Hearts
  8. Splatoon
  9. Animal Crossing: New Leaf
  10. Mass Effect
  11. Life is Strange
  12. Fire Emblem
  13. Five Nights at Freddy’s
  14. Metal Gear Solid
  15. League of Legends
  16. Dragon Age II
  17. Fallout
  18. Team Fortress 2
  19. Persona 4
  20. Until Dawn