Vele nieuwe beelden Hyrule Warriors Legends

Koei Temco heeft nieuwe informatie getoond van Hyrule Warriors Legends. 

Vorige jaar kwam Hyrule Warriors uit voor de Wii U. De game was gemaakt door Koei Temco, maar Nintendo hield een oogje in het zeil.  Hyrule Warriors heeft het goed gedaan en was voor velen een aangename verrassing. 

Nintendo heeft besloten de game over te brengen naar de 3DS in een nieuwe editie, Hyrule Warriors Legends.  Deze versie kent onder andere nieuwe modi en nieuwe karakters, waaronder Linkle. Vandaag is er een presentatie geweest, waarin de makers wat gameplaybeelden vastleggen.

De onderstaande videos tonen gameplaybeelden en een story mode video van het nieuwe vrouwelijke karakter, Linkle:

De Adventure Mode komt ook aan bod, waarin Tetra als karakter voorkomt:

De pas aangekondigde My Fairy modus, waarin je voor een eigen fee kan zorgen, komt ook langs. Deze fee kan je helpen in gevechten en geeft je kostuum een andere uitstraling. Zie de video hieronder:

Met de release van Hyrule Warriors Legends, zal er ook weer een thema verschijnen. Vandaag is dat thema ook verschenen door middel van een video. Deze kan je hieronder bewonderen:

 

benieuwd hoe alle karakters eruit zien in deze versie. Een gedetailleerde trailer is vandaag ook naar buiten gebracht.

Ben jij van plan deze game te kopen?

Thomas

Ik ben Thomas. Mijn bijnaam is Athomas. Ik schrijf nieuwsartikelen en ben een grote fan van Nintendo, strips en scouting. Mijn NNID is Athomas en mijn FC is 4468-1946-0286. Stuur mij een PM dan voeg ik jou ook toe!

Eén gedachte over “Vele nieuwe beelden Hyrule Warriors Legends

Geef een reactie