Feature: Interview Directors LEGO Marvel Avengers

Kevin heeft de Game Directors van LEGO Marvel Avengers gesproken over het maken van LEGO games. Hier vind je een montage van het interview.

Altijd al willen weten hoe een LEGO game wordt gemaakt? Daily Nintendo ging op een avontuur en was daarbij in staat om beide Game Directors van LEGO Marvel Avengers te interviewen om meer in-depth-informatie te ontvangen over hoe de handheld- en console-versie worden ontwikkeld. In het interview spreek ik met Sam Delaney, Game Director van console version, and Steven Thornton, Game Director van de Handheld version.

English: This Interview is spoken in English.
Nederlands: Het interview is in het Engels opgenomen.

Kevin de Bruin

Redacteur en Communicatie Manager. Mijn naam is Kevin en ik schrijf graag over van alles en nog meer. Bij dezen ben ik gaan schrijven voor Daily Nintendo om jullie te voorzien van het laatste Nintendo nieuws. Als aanhanger van die 'softe' Nintendo Games, doe ik met alle liefde verslag.

Eén gedachte over “Feature: Interview Directors LEGO Marvel Avengers

  • 11/12/2015 om 19:42
    Permalink

    Ik heb ook van beide versies van de spellen een demo gespeeld, dus binnenkort zal ik ook voor beide versies een preview schrijven. Houdt het dus in de gaten!

Geef een reactie