Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mercedes-Benz doet zijn intrede in Super Mario Maker

Het befaamde automerk Mercedes-Benz zal vandaag zijn intrede doen in Super Mario Maker. Dit maakte zowel Nintendo als Mercedes-Benz bekend.

Het is niet de eerste keer dat Mercedes-Benz in een Nintendo titel opduikt. Vorig jaar werd het Duitse automerk gebruikt in Mario Kart 8, waardoor het mogelijk werd gemaakt om banden en auto’s van Mercedes-Benz te gebruiken. Dit ging destijds gepaard met kritiek, want wat heeft het merk met de wereld van Nintendo te maken?

Ondanks de kritische noot hebben beide partijen elkaar gevonden in een gratis update voor Super Mario Maker. De update bestaat uit een nieuw level en een nieuw kostuumpje gebaseerd op Mercedes-Benz. Hoe dat er uit ziet, kan je in de onderstaande video’s bekijken.

Wat is jouw mening over bekende merken in de wereld van Nintendo? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!