Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

SteamWorld Heist krijgt gratis update

Al voordat SteamWorld Heist te koop is in de eShop, is er een update aangekondigd dat in januari moet verschijnen.

De update zal volledig gratis zijn en is niet bedoeld om eventuele bugs op te lossen, want de ontwikkelaars brengen geen games uit die bugs bevatten, aldus Image & Form. De update zal bestaan uit het volgende:

  • De game zal een aantal talen rijker zijn, namelijk: Frans, Italiaans, Duits, Spaans en Russisch. Engels is als standaard ingesteld.
  • Extra game onderdelen. Het is nog onbekend in welke vorm dit zal zijn.

Vanaf 10 december kan je SteamWorld Heist kopen. Ontwikkelaar Image & Form biedt de game met 15% korting aan, dat tot en met 31 december geldig zal zijn. Vroege vogels krijgen naast korting ook een 3DS Home Thema van SteamWorld Heist cadeau. Vandaag zal ook de review van SteamWorld Heist op Daily Nintendo te lezen zijn.