Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

DN.FM Aflevering 9: Gotta Catch Them all!

De laatste podcast van seizoen 2 staat voor je klaar.

DN.FM is onze podcast, waarin we de laatste nieuwtjes en games bespreken. Deze week bespreken we weer de opvallendste artikelen en de games, die we gespeeld hebben. Kortom, veel om te bespreken!

De volgende nieuwtjes komen aan bod:

  • Pokémon theme song in de top 2000. Beluister hem nog eens een keer hier.
  • DJ Hardwell heeft een Gerudo Valley-remix uitgebracht. Lees en luister hier.
  • SteamWorld Heist en Fast Racing Neo releasedatum is bekend, 10 december. Benieuwd wat SteamWorld Heist inhoudt, we hebben hier een artikel voor je.
  • De Game Awards zijn uitgereikt. Wil je zien wie in de prijzen zijn gevallen? Hier is de uitslag. Wil jij je eigen award uitreiken? Dat kan ook! We stellen onze eigen awards samen, genaamd de DN Awards, hier vind je hoe je meedoet!

De games die we hebben gespeeld zijn: Xenoblade Chronicles X en Mario & Luigi Paper Jam Bros. Kortom, de meeste recente games!

Hier kan je de podcast beluisteren:

https://soundcloud.com/daily-nintendo/dn-fm-seizoen-2-episode-9

Dit zal de laatste aflevering zijn van seizoen 2. We verwachten in januari weer terug te zijn. We willen heel graag weten wat jullie willen zien in de podcast! Als jij eens een keer langs wilt komen, vinden wij dat hartstikke leuk. Mocht je dat graag willen, hoef je niet tot januari te wachten. Tussen 21 en 23 december zullen we een podcast opnemen met oude gasten, maar ook nieuwe gasten zijn zeer welkom. Het belooft een drukke podcast te worden en het is dus een goed moment om het eens te proberen, ook als je bang bent dat je niet veel kan vertellen. Je kan ons een PM sturen of een e-mail naar info@dailynintendo.nl