Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Feature: Sinterklaas geeft deze personages de roe

Verschillende Nintendo personages zijn dit jaar stout geweest, en verdienen daarom de roe. Staat jouw favoriet ook in het boek van Sinterklaas?

Dit jaar zijn er een heleboel Nintendo Games verschenen, en in die games zaten een heleboel antagonisten die de boel goed op stelten zette. Daarnaast was het in sommige gevallen zelfs de hoofdrolspeler die de boel flink door de war schudde. Velen van hen hebben zich enorm misdragen en Sinterklaas kon het niet laten hier een aantekening van te maken in zijn grote rode boek.

Het boek van Sinterklaas

2397299-skullkidSkull Kid: dit jaar is Skull Kid niet zo vriendelijk geweest. Niet alleen heeft hij meerdere mensen in The Lost Wood bestolen, ook heeft hij heel Termina op zijn kop gezet door de maan uit te nodigen voor een drie dagen durend feestje. Desalniettemin heeft Skull Kid wel getoond spijt te hebben van zijn daden. Notitie: niet vergeten om een klein presentje in The Lost Woods achter te laten.

Bionis en Mechonis: dit jaar zijn ze na hun strijd op de Wii gewoon klakkeloos opnieuw begonnen met het voeren van een eeuwige strijd. Shulk heeft zijn handen er vol aan om met zijn Monado de Mechonis te bestrijden. Tot ze stoppen met vechten, zal ik de Pieten verbieden om ze van cadeautjes te voorzien. Vrede op aarde, licht… Wacht, dat is van mijn collega. Ach, er zit een kern van waarheid in!

Bowser-and-PeachBowser: het aantal keren dat Bowser geprobeert heeft om Peach te ontvoeren, valt niet meer op één hand te tellen! En hij blijft het maar proberen! Met Super Mario Maker kunnen fans van de Mario-serie zelfs Bowser helpen door lastige levels te maken om Mario ver weg van Peach te houden. Misschien moeten wij Bowser maar eens in een van mijn juttenzakken naar Spanje ontvoeren? Misschien leert hij er iets van.

Donkey Kong: ook deze aap leert nooit dat apenstreken niet deugen. Alhoewel Mario eerder Pauline al wist te bevrijden, deed Donkey Kong dit jaar op de Virtual Console opnieuw een poging Pauline voor zich te winnen. Als hij dan samen met Bowser ook nog Skylanders onveilig maakt, gaat hij echt tever! Dit jaar geen bananen voor deze stoute aap.

Ladymoud triforce heroesLady Moud: ze mag er dan heel fasionable bijlopen, dat is nog geen reden om alles op alles te stellen om iedereen die mooier is lastig te vallen. Als heks van de Drablands heeft ze niet het recht om prinses Styla een lelijke outfit te geven, en daarom vind Sinterklaas dat ze dit jaar stout is geweest. De maat is nu echt vol! Toch krijgt Lady Moud een cadeautje. Een zwart lelijk pak dat ze niet langer uit mag doen, misschien?

Daily Nintendo wenst je een fijne sinterklaasavond!

Nu het boek is gesloten, wil Daily Nintendo iedereen een hele fijne Sinterklaasavond toewensen. In tegenstelling tot bovenstaande Nintendo-personages ben jij natuurlijk wel braaf geweest, en Daily Nintendo hoopt dan ook dat je vandaag nog leuke cadeautjes zult ontvangen en/of leuke supprises mag ontvangen. Mocht je hier niet meer aan doen, dan toch een hele leuke avond toegewenst!

Heb jij nog leuke Sinterklaasverhalen om te vertellen?