Linkle strijdt in een nieuwe Hyrule Warrior Legend trailer

Een nieuwe trailer toont ons veel van de vrouwelijke Link: Linkle.

In de nieuwe trailer maakt Linkle zich klaar voor de strijd. Wanneer zich een enorme meute vijanden voor haar verzameld, weet ze zich goed te weren. Het gaat hard aan toe, wanneer de vijanden de lucht in worden gesmeten en hardhandig worden aangepakt door deze nieuwe vrouwelijke Link.

Het begon allemaal bij de eerste trailer van The Legend of Zelda Wii U, waarbij menig fan zich afvroeg of het personage dat werd getoond niet een vrouw was, in plaats van de link zoals wij die kennen. Dit werd ontkent. Niet veel later werd plots Linkle in het leven geroepen voor Hyrule Warriors. Linkle werd geschrapt voor de oorspronkelijke variant van Hyrule Warriors, maar verscheen in de art books van Hyrule Warrior, wat voor veel fan requests heeft gezorgd. Tecmo Koei heeft vervolgens aangekondigd Linkle naar Hyrule Warrior Legends te brengen.

Hieronder kun je de trailer bekijken:

Hyrule Warriors Legends verschijnt op 25 maart voor de Wii U.

Kevin de Bruin

Redacteur en Communicatie Manager. Mijn naam is Kevin en ik schrijf graag over van alles en nog meer. Bij dezen ben ik gaan schrijven voor Daily Nintendo om jullie te voorzien van het laatste Nintendo nieuws. Als aanhanger van die 'softe' Nintendo Games, doe ik met alle liefde verslag.

Geef een reactie