Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

DJ Hardwells Gerudo Valley Remix is gereleased!

Heb jij de Gerudo Valley Remix van Dj Hardwell al geluisterd?

De Nederlandse artiest DJ Hardwell heeft in opdracht van The Game Awards een remix gemaakt van de bekende Ocarina of Time-soundtrack: Gerudo Valley. Onlangs werd al aangekondigd dat de Dj Hardwell deze remix zou maken. Vandaag is de remix dan ook op soundcloud verschenen.

De track is gemaakt in opdracht van The Game Awards. The Game Awards zal aanstaande donderdag gehouden worden en net zoals vorig jaar zullen prijsuitreikingen afgewisseld worden met optredens en World Premières. De bekende Nederlandse DJ Hardwell is vervolgens gevraagd om één van hun nummers een remix te geven en hij heeft geaccepteerd.

Hieronder kun je de uiteindelijke remix terugluisteren.