Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pokémon Theme Song staat dit jaar in de top 2000 van Radio 2

I wanna be the very best. Like no one ever was.  The Top 2000 is my real test.

De Utrechter Wisse ten Bosch heeft het voor elkaar gekregen om Pokémon te vereeuwigen in een grote muziek-hitlijst. Na een check op de website www.staatieindetop2000.nl  blijkt de Pokémon Theme Song Gotta Catch ‘Em All een plaats te hebben veroverd in de Top 2000, die eind dit jaar op Radio 2 wordt uitgezonden. Welke plaats dit is, is nog onbekend.

Ten Bosch maakte eerder in oktober een Facebookpagina aan waarin hij de oproep deed om masaal op The Pokémon Theme Song te stemmen voor de Top 2000. Op het moment toont de Facebook-pagina dat er al meer dan 6000 geïntresseerden waren voor de campagne, waarbij 58 duizend personen aangaven te gaan, oftewel aangaven op deze Pokémon-song te stemmen. Dit heeft resulteerde in een succesvolle campagne waarin Pokéfans zich lieten horen.

De complete lijst van de Top 2000 wordt 16 december bekendgemaakt. Later wordt dan ook bekend welke plek The Pokémon Theme Song binnen de Top 2000 heeft weten te veroveren. Deze Pokémon-song pronkt in ieder geval in dezelfde lijst als het nummer Imagine van de artiest John Lennon.

Ga jij dit jaar naar de top 2000 luisteren?