Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Het grote Fast Racing Neo-nieuws: een releasedatum

De releasedatum van Fast Racing Neo is bekendgemaakt.

Ontwikkelaar van Fast Racing Neo, kondigde gisteren aan dat er groots nieuws op komst was voor deze Game, die nog wel het meest heeft van de nostalgische game F-Zero. Nu is dit nieuws bekend gemaakt, en is het aan jou om te oordelen of dit zo groots was als het werd aangekondig. De releasedatum van de game is bekend en de game komt al snel uit.

Shin’en heeft namelijk aangekondigd dat de game immers volgende week al zal worden uitgebracht. Fast Racing Neo komt namelijk 10 december, al naar de Nintendo Wii U. De game zal €14,99 in de Nintendo eShop kosten. De ontwikkelaars streven ernaar het spel de gehele tijd op 60FPS te laten draaien. De ontwikkelaar zegt dat het spel vooralsnog ook volledig op 60FPS draait.

Het gehele spel zal zestien banen kennen en wordt aangeboden in drie verschillende moeilijkheidsgraden. Tevens zal het spel lokale en online multiplayer kennen. Beide spelstanden zijn beschikbaar voor maximaal 4 personen.

Hieronder vind je een oude trailer van de game. Tot de release moeten we het nog een weekje doen met trailers en gratis wallpapers. Wallpapers zijn gratis te downloaden op deze site. Tevens vind je op de website meer trailers.