Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Online: Data Packs Xenoblade Chronicles X

Vanaf vrijdag kan je Xenoblade Chronicles X in de winkels vinden, maar om het speelplezier te bevorderen wordt aangeraden om de beschikbare Data Packs te downloaden. En dat kan vanaf nu!

Als jij voor de fysieke uitvoering van Xenoblade Chronicles X gaat dan biedt Nintendo jouw vier Data Packs aan. Het vereist wel enige ruimte op de hard schijf, want het zal in totaal 10 gigabyte aan opslagruimte nodig hebben.

Voor spelers die voor de digitale uitvoering gaan, kunnen de Data Packs achterwege laten, want de download versie bevat de Data Packs al. Heb je geen externe harde schijf dan is dit wel een flinke hoeveelheid geheugen dat ingeleverd moet worden. Het is ook mogelijk om niet alle Data Packs te downloaden. Dit kan een keuze zijn in geval van te weinig beschikbare opslagruimte. Maar wat krijg je er voor terug?

  • Basic Data Pack (2GB): data voor de meest voorkomende terreinelementen en snellere laadtijden in New Los Angeles en op Mira.
  • Doll Data Pack (1.7GB): data voor Skells en snellere inzet van Skells mogelijk.
  • Player Data Pack (3.6GB): data met gegevens over spelers, zoals uitrusting, en snellere laadtijden als je van uitrusting wisselt.
  • Enemy Data Pack (2.7GB): data voor vijanden en snellere laadtijden in het open veld.

Als je maar één pakket kunt downloaden, raadt Nintendo aan om het Basic Data Pack te kiezen, omdat dat het grootste effect op laadtijden heeft.

https://www.youtube.com/watch?v=w_uODiwbJWc

Xenoblade Chronicles X verschijnt 4 december zowel in de winkel als in de eShop.