Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Dag 3: Kirby, Wario en S.T.E.A.M korting bij Cyber Deals

De nieuwe Cyber Deals zijn weer bekend voor zowel de 3DS als Wii U.

Ook vandaag zijn er weer vier titels die met korting worden aangeboden in de Nintendo eShop. Deze keer wordt onze roze vriend Kirby twee maal in de aanbieding gezet en kun je ook tegen kortingprijs spelen met Mario’s tegenhanger Wario. Daarnaast is er ook nog 40% korting op de Nintendo 3DS-game Code Name: S.T.E.A.M.  Vandaag is de een na laatste kortingsdag.

Hieronder vind je een lijstje met daarin de games en hun nieuwe prijzen. De eerste twee games zijn voor de Nintendo Wii U, de laatste twee games zijn voor de Nintendo 3DS. Deze prijzen zijn alleen vandaag geldig.

Kirby and The Rainbow Paintbrush 27,99
Game & Wario 23,99
Kirby Triple Deluxe 27,99 euro
Code Name: S.T.E.A.M 23,99

Het gaat vandaag al om de één nalaatste Cyber Deal-dag. Morgen worden de laatste vier Cyber Deals door Nintendo bekend gemaakt.

Met welke titels zou Nintendo deze actie volgens jou waardige afsluiten?