Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Vblank Entertainment kondigt nieuwe game aan

Via haar website heeft Vblank Entertainment een nieuwe game aangekondigd. De ontwikkelaar van Retro City Rampage komt met een nieuwe sandboxgame.

Vorig jaar maakte Vblank Entertainment al bekend dat er geen Wii U versie zou komen van Retro City Rampage: DX. Dit heeft te maken met de tegenvallende verkoopcijfers die de WiiWare versie behaalde.

Nu komt er dus een nieuwe game met de titel Shakedown Hawaii. De game, in 16-bit pixeltekenstijl, zal zich 30 jaar na Retro City afspelen. In de trailer, die je onderaan dit bericht kunt bekijken, zijn onder andere gevechten met de politie te zien.

Op de website van het spel zijn naast het logo van Nintendo ook het Steam en Playstationlogo te vinden. Uit de trailer maken we op dat het gaat op een 3DS versie, of de game ook op andere Nintendo-systemen zal verschijnen is nog niet bekend.

Het gaat naar alle waarschijnlijkheid om een digitale versie. Helaas is er nog geen releasedatum Meer informatie volgt mogelijk na 5 december als het spel speelbaar zal zijn op de PlayStation Experience.