Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Street Fighter II soundtrack CD’s wereldwijd in omloop

Street Fighter II soundtrack cd wereldwijd op de markt.

Fans van de Street Fighter-serie kunnen momenteel een exemplaar bemachtigen van de Street Fighter II-soundtracks. Het gaat hier om zowel een fysieke variant in de vorm van een compact disk, maar ook om een digitale download. Voor geïntresseerden: de cd wordt wereldwijd verzonden.

De CD en de digitale download worden beiden via BraveWave aangeboden. Op dit platform kun je zelf bepalen hoeveel je voor een product betaald. Daarentegen is er wel een bepaald minimum $25. Om de downloadvariant te verkrijgen, moet je minimaal $21 neerleggen. CDs worden rond 12 december verzonden.

Eerder was het ook mogelijk om LP Box Set van de game te nemen, waarbij er zowel keuze was tussen een normale LP als een gesigneerde LP. Deze limited aanbiedingen zijn momenteel echter al uitverkocht.

Street Fighter II stamt ondertussen al uit 1991. De game kwam immers 6 februari van dit jaar naar de oude Super Nintendo Entertainment System. Door de jaren heen zijn erop verschillende platforms meerdere delen van de Street Fighter-serie verschenen, en zijn de titels meerdere malen heruitgegeven.