Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mario Maker Maandag – Week 48

Het is weer tijd voor Mario Maker Maandag, de wekelijkse special waar wij elke week één van jullie Super Mario Maker Levels uitlichten.

Sinds de release van Super Mario Maker hebben jullie een ongelooflijk aantal levels met ons gedeeld in het Super Mario Maker Level topic.  Elke week kiezen wij één van deze levels uit om vervolgens op Mario Maker Maandag uit te lichten.Heb jij een leuk, mooi, grappig, of op wat voor wijze dan ook uniek level gemaakt en wil je dat zoveel mogelijk mensen hem spelen? Plaats hem dan in dit topic en wie weet staat jouw level hier de volgende keer!


Wat krijg je als je Mario, The Legend of Zelda, en Doctor Who combineert? Het level van Joost is het antwoord op deze vraag!

In dit level zul je je naast, over en in de Tardis begeven: het politiehokje uit de TV-serie “Doctor Who”. Laat je echter niet afschrikken als je geen idee hebt wat deze tv-serie inhoudt; persoonlijk ken ik de serie zelf ook alleen van naam. Wat je wel moet weten, is dat de Tardis het politiehokje is waar de serie grotendeels om draait (voel je vrij om me te verbeteren als dit niet klopt). Dit politiehokje is dan ook het centrale thema van het level van Joost. Voor de rest zul je in het level allerlei klassieke Mario-elementen tegen komen. Zo begint het level met een aantal sprongen, om de Tardis te beklimmen. Ook de Clown Car is niet afwezig en zelfs Bowser komt langs. Naast dit alles kun je dit level ook nog volledig spelen als Link, zodat je met elke handeling die vertrouwde The Legend of Zelda-geluidjes zal horen. Kortom, voor ieder wat wils!

Level ID: 6686-0000-00EE-1E84


Wat vind jij van het level van Joost? Laat het hieronder weten!