Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bijna twee uur aan Pokemon Super Mystery Dungeon footage

We hebben bijna twee uur aan Pokemon Super Mystery Dungeon voor de Nintendo 3DS footage voor je.

Tijdens de Nintendo Direct is bekend gemaakt dat de game op 19 februari 2016 in de Europese schappen zal komen te liggen. In de Pokémon Mystery Dungeon spellen speel je als een Pokémon die verscheidene kerkers moet doorkruisen om zo missies te voltooien. In deze kerkers, die elke keer als je ze bezoekt veranderen, vecht je tegen vijandige Pokémon die soms vervolgens bij je team komen.

Spelers kunnen zich in dit nieuwste deel verheugen op nog grotere, willekeurig gevormde kerkers die bij elke binnenkomst veranderen en dat de spelers naast Legendarische en Mythische Pokémon vechten om de wereld te redden.  Pokémon Super Mystery Dungeon bevat voor het eerst alle 722 Pokémon. Een nieuwe trailer van de game kun je hieronder bekijken.