Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mario Maker Maandag – Week 47

Het is weer tijd voor Mario Maker Maandag, de wekelijkse special waar wij elke week één van jullie Super Mario Maker Levels uitlichten.

Sinds de release van Super Mario Maker hebben jullie een ongelooflijk aantal levels met ons gedeeld in het Super Mario Maker Level topic.  Elke week kiezen wij één van deze levels uit om vervolgens op Mario Maker Maandag uit te lichten.Heb jij een leuk, mooi, grappig, of op wat voor wijze dan ook uniek level gemaakt en wil je dat zoveel mogelijk mensen hem spelen? Plaats hem dan in dit topic en wie weet staat jouw level hier de volgende keer!


Het is weer tijd voor een level van Haario! In week 40 zagen we al een level van Haario in Mario Maker Maandag en ook deze week heeft Haario weer een erg leuk level voor jullie gemaakt!

Dit level heet “No Ghosts”. Het level speelt zich af in een spookhuis, maar, zoals de naam doet suggereren, zul je hier geen spoken vinden. In plaats daarvan zul je merken dat een groot deel van het spookhuis mechanisch is. Van cirkelzagen tot een autootje waar Mario een stukje in zal toeren, allerlei terreinen komen samen in dit level. Zoals je op het plaatje kunt zien, heeft Haario ook dit keer veel aandacht besteed aan het mooi maken van het level. Op het plaatje zie je namelijk een klein voertuigje, wat Mario op een gegeven moment een stukje voort zal bewegen in het level. Naast dit alles zijn er ook een hoop verborgen dingen om te vinden. Van 1-ups tot een korte weg naar het einde, er zijn genoeg redenen om het level nog een keer te spelen zodra je hem gehaald hebt. Tot slot speelt het level erg prettig. Er zijn voldoende power-ups, er is een check-point en zelfs een Tanooki power-up wanneer je een bepaalde sprong niet kan halen. Wederom een super leuk en erg gedetailleerd level!

Level ID: AF86-0000-00D7-72FC


Wat vind jij van Haario’s level? Laat het hieronder weten!