Interview met Jason Michael Paul, producer van The Symphony of The Goddesses

Jason Michael Paul, Producer van The Symphony of The Goddesses, vertelt over het concert in ons interview met hem.

Woensdag was Daily Nintendo aanwezig terwijl The Symphony of The Goddesses in de Heineken Music Hall speelde. Voorafgaand aan de show mochten wij producer Jason Michael Paul interviewen. Tijdens de show mochten wij enkele delen van het concert filmen. Het resultaat zie je terug in deze video-interview. Jason vertelt over hoe de show is samengesteld, maar zijn passie voor koffie komt ook even aan bod. Daarnaast is er veel concertmuziek!

Onderstaande Interview is Engelstalig afgenomen.

Kevin de Bruin

Redacteur en Communicatie Manager. Mijn naam is Kevin en ik schrijf graag over van alles en nog meer. Bij dezen ben ik gaan schrijven voor Daily Nintendo om jullie te voorzien van het laatste Nintendo nieuws. Als aanhanger van die 'softe' Nintendo Games, doe ik met alle liefde verslag.

Geef een reactie