Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Triforce Heroes krijgt gratis DLC en meer stabiliteit

De onlangs verschenen Zelda titel Triforce Heroes zal worden voorzien van gratis DLC.

De nieuwste game binnen The Legend of Zelda-serie, Triforce Heroes, ligt ondertussen alweer eventjes in de winkel. Vele fans hebben het spel ondertussen al gekocht en gespeeld. Voor iedere bezitter van de game komt Nintendo volgende maand met gratis DLC die nieuwe outfits aan de game gaat toevoegen. Ook zal de update werken aan de stabiliteit van de game.

Het gaat hier om een Linebeck Uniform en Fierce Deity Armour Outfit. Beide oufits zullen speciale krachten bezitten. Daarnaast wordt de Den of Trials toegevoegd die 30 nieuwe stages zal bieden, welke allemaal kunnen worden overwonnen. De update zal het ook makkelijker maken om in de toekomst Friendly Tokens te verzamelen. Zo zul je ze bij de Street Merchant kunnen inkopen.

Daarnaast wordt er gewerkt aan de online functinaliteiten. Zo zal er een matchmaking-systeem komen. Hiervoor zul je verschillende vragen voorgeschoteld krijgen, om vervolgens te worden gekoppeld aan mensen die soortgelijke antwoorden gaven. Daarnaast wordt het ook mogelijk om voortaan mensen die het spel via het Pauze Menu verlaten, ook te blacklisten.

De DLC komt 2 december uit. Kijk jij er naar uit?