Fire Emblem Fates komt in 3 versies

Fire Emblem Fates is het nieuwste deel van de Fire Emblem serie en komt op de 3DS uit. Nintendo maakte vandaag bekend dat Fire Emblem Fates in 3 versies gaat verschijnen in 2016.

De eerste versie bevat de verhaallijn Birthright en de tweede Conquest. Daarnaast heeft Nintendo een derde versie aangekondigd die ook de verhaallijn Revolution bevat, samen met de andere twee verhaallijnen en een art book. Als je een verhaallijn hebt uitgespeeld, kun je in de eShop de tweede versie kopen met korting.
Met Fire Emblem Fates krijgt de Nintendo 3DS de tweede Fire Emblem game. Dit deel wordt door hetzelfde team gemaakt als Fire Emblem Awakening en komt van de studio, Intelligent Systems. Qua gameplay zal de game voortborduren op het vorige deel maar worden keuzes in de game veel belangrijker. In Japan kwam de game in juni al uit, maar degene buiten Japan moeten nog even wachten. Nintendo heeft vandaag nogmaals laten weten dat de game in 2016 in Europa uit gaat komen.
Nintendo of America heeft laten weten dat hij in Amerika op 19 februari 2016 komt. Wellicht zal dit niet veel verschillen van de Europese release datum.

Jordy

Ik ben Jordy en ik ben alweer 25 jaar. Nintendo series als Mario, Zelda of Fire Emblem speel ik erg graag, maar zeker ook unieke games als Earthbound en Undertale kan ik waarderen. Als moderator ben ik altijd via een PM bereikbaar bij problemen op het forum of op de site.

Geef een reactie