LIVE: Nintendo Direct, kijk jij mee?

Vanavond om 23:00 uur zal de Nintendo Direct van start gaan en het is nu al een bijzondere Direct. De aankomende Nintendo Direct is de eerste in vier maanden tijd en zal met name opvallen door de de afwezigheid van wijlen Satoru Iwata. 

De Direct zal zich richten op aankomende titels voor de Nintendo Wii U en Nintendo 3DS, maar om welke titels dat zal gaan blijft speculeren. Wat wel bekend is is dat Daily Nintendo een livestream gaat aanbieden in dit artikel. De livestream kun je hieronder bekijken, maar de Nintendo Direct zal pas om 23:00 uur van start gaan.

Wat denk jij wat er in de Nintendo Direct onthuld gaat worden of waar hoop jij op? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!

Watch live video from NintendoNederland on www.twitch.tv

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

19 gedachten over “LIVE: Nintendo Direct, kijk jij mee?

 • 12/11/2015 om 12:03
  Permalink

  Yup. Dan maar een extra beker koffie op het werk de dag er na.

  Ik hoop trouwens op Zelda nieuws, zowel TP HD en Zelda U. Verder zien we wel. Zoals gewoonlijk doe ik m’n best m’n verwachtingen laag te houden en niet te gaan hypen.

 • 12/11/2015 om 14:54
  Permalink

  De koffie en de peuken klaarzetten, haha. Ik ga het zeker bekijken, en natuurlijk hoop ik iets te horen over Zelda U. Maar TP vind ik ook meer dan prima.

 • 12/11/2015 om 15:22
  Permalink

  Ik ga het zeker Kijken, oortjes in zo dat ik het goed kan horen, ik zou blij willen worden gemaakt met Pokémon Z aankondeging en als aller grootste Super Smash Bros. Wii U/3ds Nieuwe characters Dlc wat stages erbij en misschien nog wat Mii kostuums, en natuurlijk alle andere dingen van mijn eerdere lijst, PS. heb tot nu toe niet zo’n hele leuke week gehad 🙁 dus ik zou in ieder geval Super Smash Bros. Wii U/3ds Nieuwe characters Dlc willen zien, met misschien Wolf O’ Donnell terug als veteraan.

 • 12/11/2015 om 16:07
  Permalink

  Ik zou het jammer vinden als TPHD echt is. Ik heb de game niet gespeeld, maar als ik zo hoor dat mensen goede herinneringen hebben aan het spel, vind ik dat dat ook goede herinneringen mogen blijven. Het wordt nu puur gehyped doordat het HD is. Vind dat wel een beetje jammer, want je krijgt precies hetzelfde spel dat je al had alleen met mooiere graphics, terwijl de mensen het toentertijd van het origineel precies zo dachten.

  • 12/11/2015 om 18:00
   Permalink

   Als ze het aanpakken zoals WW zou het best boeiend kunnen zijn, daarnaast TP was tot nu toe de meest realistische stijl van Zelda, en velen willen een Zelda zoals de tech demo. TP kan ze dat redelijk geven

   • 12/11/2015 om 19:23
    Permalink

    Kan zijn, maar ik vind dat herinneringen van vroeger, van vroeger moeten blijven. Geef het een HD reskin, en je maakt fans wel blij, maar het origineel wordt wel de vergetelheid ingestopt. En dat vind ik wel jammer. Dan krijg je van die uitspraken als ”Weetje nog Twilight Princess op Gamecube en Wii?” – ”Ja, maar nu kun je ze in HD spelen.” Het zal prachtig zijn, maar herinneringen van toen boeien dan niet meer. Kan je imo net zo goed de Zelda U niet kopen, omdat hij bijvoorbeeld over 10 jaar later dan toch weer terug komt, met nieuwere en mooiere graphics dan het origineel. Remakes zijn leuk en aardig als er voldoende nieuwe dingen in komen, verbeterde graphics zijn bijzaak. Mensen vonden de originele TP mooi uitzien, maar nu zijn ze hyped, puur omdat het nog mooier kan, dankzij HD. TPHD wordt alleen uitgebracht als ”Zelda vuller” voor de nieuwe Zelda.

    • 12/11/2015 om 21:31
     Permalink

     Gelukkig is het niet meer dan jouw mening, en jouw mening is gelukkig zeldzaam. Ik houd van HD remakes van goeie games! Het mooie aan dit geval is dat jij de remakes dan simpelweg niet hoeft te kopen, ik wel, en ik zal er bergen plezier aan hebben.

    • 12/11/2015 om 21:55
     Permalink

     Ik ben het er niet echt mee eens dat een remake de oudere games laat vergeten. Als ik nu Mariook 64 DS pak denk ik nog steeds aan de N64 versie. Je bent niet verplicht een verbeterde versie te kopen, het is ook vooral voor de mensen die de oorspronkelijke variant hebben misgelopen.

Geef een reactie