Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe Event Courses in Super Mario Maker

Vorige week bracht Nintendo een update uit voor Super Mario Maker. Dit bracht ons de gewilde checkpoints en multi power-ups in een vraagtekenblokje, maar ook levels gebaseerd op events!

Bij events kun je denken aan levels gebaseerd op een karakter of spellen; denk aan The Legend of Zelda: TriForce Heroes, maar ook kan een eventlevel gemaakt zijn door een derde partij. Zo zat er bij de eerste lading event courses een aantal levels van Arino, bekend van een japans gamemagazine. Nintendo heeft ons beloofd dat er regelmatig nieuwe event courses zal worden toegevoegd, met soms een nieuwe custom skin.

Zo nu ook vandaag! Vandaag heeft Nintendo twee nieuwe event courses aan het rijtje toegevoegd. Kijkers van ‘De Kat Mario Show’ zullen de custom skins wel herkennen, want na het voltooien van de twee nieuwe levels krijg je een custom skin gebaseerd op Kat Mario, maar ook op Kat Peach! Hoe dat er uit ziet, kan je hieronder bekijken: