Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe systeem update beschikbaar voor 3DS

Er is een nieuwe systeemupdate beschikbaar voor de Nintendo 3DS welke nu te installeren is.

Nintendo brengt regelmatig updates uit voor de Wii U en de Nintendo 3DS. De ene keer betreft dit de wat grotere updates met zichtbare veranderingen, de andere keer zijn het vooral kleine aanpassingen. De nieuwe 3DS update betreft versie 10.3.0-28. De nieuwe update brengt deze keer geen schokkende veranderingen met zich mee. Dit keer zorgt deze update weer voor een betere stabiliteit van het systeem. Ook moet het gebruikersgemak beter worden door verschillende kleine aanpassingen. De update is nu beschikbaar en moet je eerst downloaden voor je weer in de eShop kan .

‘Further improvements to overall system stability and other minor adjustments have been made to enhance the user experience.’