Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe Nintendo Direct aangekondigd voor 12 november

We kunnen weer een nieuwe Nintendo Direct verwachten!

Er wordt al lange tijd een nieuwe Nintendo Direct verwacht. Door het plotselinge overlijden van Nintendo’s president Satoru Iwata, bleef het een tijdje stil. Een aantal maanden later werd het besluit genomen dat Tatsumi Kimishima de nieuwe president van Nintendo zal gaan worden. Hierdoor moest er van alles worden geregeld. Aangezien het al een tijdje stil ligt qua groot nieuws en aankondigingen is deze nieuwe Nintendo Direct groot nieuws en kunnen we ons weer laten verrassen!

Op 12 november om 23.00u zal er eindelijk weer een nieuwe Nintendo Direct live stream komen. Het wordt naar verwachting een veelzijdige Nintendo Direct. Naar verwachting zal er meer nieuws naar buiten worden gebracht over de nieuwe applicatie Miitomo, welke in de maak is voor smartdevices die draaien op iOS. De nadruk zal echter worden gelegd op de nieuwste games welke in ontwikkeling zijn voor de Nintendo 3DS en WiiU. Wie weet zelfs al wat meer informatie over de NX.
Tegen die tijd zul je een post op Daily Nintendo aantreffen waarin je de livestream kunt bekijken.
Wat hoop jij te zien tijdens de opkomende Nintendo Direct? Laat het hieronder weten!