The Game Awards dit jaar op 3 december

Afgelopen jaar werd The Game Awards voor het eerst gehouden. En met succes, dit jaar zal The The Game Awards dan ook terugkeren!

Dit jaar zal deze op 3 december plaats gaan vinden. The Game Awards is het event waar de beste games van het jaar worden uitgeroepen in verschillende categoriën. Denk aan de beste handheld game of de beste multiplayer game. The Game Awards van 2014 vonden in december plaats en datzelfde geldt dus ook voor de 2015 editie.

The Game Awards stond in 2014 ook bekend om de interessante content van Nintendo die werd getoond. Zo waren veel gamers enorm enthousiast toen de eerste gameplay beelden van de aankomende Zelda voor de Wii U werden getoond. The Game Awards 2015 wordt weer gepresenteerd door Geoff Keighley en zal ook via stream live te volgen zijn.

Geef een reactie