Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mario Maker Maandag Week 46

Het is weer tijd voor Mario Maker Maandag, de wekelijkse special waar wij elke week één van jullie Super Mario Maker Levels uitlichten.

Sinds de release van Super Mario Maker hebben jullie een ongelooflijk aantal levels met ons gedeeld in het Super Mario Maker Level topic.  Elke week kiezen wij één van deze levels uit om vervolgens op Mario Maker Maandag uit te lichten.Heb jij een leuk, mooi, grappig, of op wat voor wijze dan ook uniek level gemaakt en wil je dat zoveel mogelijk mensen hem spelen? Plaats hem dan in dit topic en wie weet staat jouw level hier de volgende keer!

Deze week hebben we weer een recreatie van een bestaande game voor jullie. Het level van Glenn is namelijk uitgekozen!

Glenn heeft in dit level het sidescroll-gedeelte van het level “Snow Go” uit Crash Bandicot 2 nagemaakt. Voor de mensen die voor nu geen idee hebben wat ze van dit level moeten verwachten, heeft Glenn een filmpje bijgevoegd van het originele level:

Wat je in bovenstaande video ziet is wat je van het level kunt verwachten: een hoop sprongen, muntjes (in Mario’s geval), een paar vijanden en natuurlijk een verborgen gebied waar je nog meer muntjes kunt halen. Het level lijkt dan ook bijna sprekend op het origineel, voor zover dat natuurlijk kan in een Mario game. Ook is het misschien even goed om te noemen dat dit level tevens gebruik maakt van de pas geïntroduceerde checkpoints, zodat je niet opnieuw hoeft te beginnen als Mario af gaat. Echter is die kans niet heel groot, want het level is op zichzelf niet heel erg uitdagend. Persoonlijk vind ik het level dan ook het leukst wanneer ik zo snel mogelijk bij de vlag probeer te komen en keer op keer mijn tijd probeer te verbeteren. Zodra je het origineel hebt gezien zul je heel veel plezier beleven aan het level en een hoop respect krijgen voor hoe goed Glenn het level heeft nagemaakt.

 

Level ID: 4502-0000-00D7-9A2B


Wat vind jij van Glenn’s level? Laat het hieronder weten!