Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Releasedatum Toki Tori 3D bekend gemaakt

 Toki, het kuikentje uit Toki Tori, zal zich ook een weg piepen naar de eShop van de Nintendo 3DS. Dit werd al afgelopen maart bekend gemaakt door Two Tribes. De releasedatum van Toki Tori 3D is nu ook bekend

De titel heeft overigens ook een kleine naamsverandering gekregen. Zo heette de game eerder nog Toki Tori 3DS inplaats van Toki Tori 3D. Ook zijn er nu een aantal details bekend geworden. Zo zal de download titel een budget-game worden en al te downloaden zijn voor maar €1.99 in Europa. De game zal in elke regio op dezelfde datum verschijnen. Namelijk al 5 november! Two Tribes heeft een aantal plus punten van de game op een rijtje gezet welke hier te zien zijn:

+ Klassieke platform / puzzle actie
+ Een grote variatie aan items en wapens
+ Nieuwe time-rewind optie toegevoegd aan de game
+ Gebruik het touch screen om snel tussen items te switchen
+ Meer dan 80 levels verspreid over 4 werelden
+ Vanaf elke leeftijd speelbaar
+ Ook lastigere levels zijn beschikbaar

image

Voor een paar euro laat je de game niet links liggen, toch? Laat het hieronder weten!