Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

The Legend of Legacy komt 5 februari naar Europa

De aankomende Nintendo 3DS game The Legend of Legacy, welke in Amerika reeds is verschenen, zal op 5 februari naar Europa komen.

Dat heeft NIS America vandaag bekend gemaakt. De game komt zowel als digitale- als fysieke release uit. Legend of Legacy wordt een klassieke turn-based RPG. Veel gamers vinden dat nog altijd de leukste RPG’s. Het verhaal speelt zich af in Avalon, een legendarisch continent. Als speler stap je in de schoenen van één van de zeven speelbare karakters en ga je op zoek naar een van de vele mysteries die het continent kent. Alle zeven personages hebben hun eigen verhaal. Omdat The Legend of Legacy een typisch Japanse game is, heeft men meerdere aanpassingen in de game gemaakt om deze beter te laten aansluiten bij de Westerse gamer. Meer informatie daarover moet nog volgen. Ga jij de game volgend jaar in huis halen?