Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Staat jouw Mario Maker level maandag in de spotlights op DN?

Met de komst van Super Mario Maker kan iedereen zelf de leukste en gekste Mario levels maken. In onze rubriek Mario Maker Maandag zetten we elke week een van jullie levels in de schijnwerpers!

Op ons forum kun je jouw zelfgemaakte level delen. Wij kiezen vervolgens wekelijks een level uit welke het volgens ons écht waard is om eens in de schijnwerpers te zetten. Dit level wordt vervolgens uitgelicht in onze Mario Maker Maandag rubriek. En dat is geen makkelijke keus. Jullie hebben inmiddels al veel geweldige levels met ons gedeeld. Wordt jouw level misschien wel de volgende? Deel dan nu jouw level op ons forum. Wie weet lichten we die dan wel uit in de aankomende Mario Maker Maandag!