Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Krijgt The Legend of Zelda: Tri Force Heroes DLC content?

Codes tonen aan dat Triforce Heroes mogelijk DLC krijgt.

Zo zijn er mensen op zoek gegaan naar codes in de game. Hieraan valt vaak te zien wat er nog zal worden toegevoeg en wat zich al in de game bevind. De codes die de data gravers hebben gevonden zijn ‘ sys_costume_dlc_02 ‘ en  ‘ sys_costume_dlc_06 ‘. In de codes werden spelers naar de eshop gestuurd voor een gratis update. Dit betekend dat er mogelijk dlc op komst is.

De code gravers hinten naar nieuwe costuums en levels of zelfs werelden die via dlc aan Drablands kunnen worden toegevoegd. Volgens de codes zal een deel van de dlc gratis te downloaden zijn. De update is vereist wanneer je de mogelijkheid wilt toevoegen om nieuwe content te kunnen downloaden. Wanneer de update uit zal komen is nog niet bekend.

image