Plaats in de tijdlijn Tri Force Heroes bekend

Tijdens de viering van het 25 jarig bestaan van de Zelda serie werd er een officiële tijdlijn bekend gemaakt. Bij nieuwe games is dan ook vaak de vraag, waar past deze game in de tijdlijn.

The Legend of Zelda: Tri Force Heroes, de 3DS game die vandaag uitkomt, heeft van de ontwikkelaars een definitieve plek in de tijdlijn gekregen. Dit is bekend gemaakt op de Twitter van Nintendo of America. De game vindt plaats een paar jaar na A Link Between Worlds en je speelt zelfs dezelfde Link uit die game. Het volledige antwoord is hieronder te lezen.

Tri force Heroes tijdlijn

De nieuwe Zelda titel is een multiplayer Zelda-game en kent dezelfde topdown view als The Legend of Zelda: A Link Between Worlds. Coöperatief spelen is in deze nieuwe titel, welke je met drie spelers tegelijk speelt, erg belangrijk. Dit concept zagen we eerder al in onder andere The Legend of Zelda: Four Swords Adventures voor de Nintendo GameCube. Tri Force Heroes duidt dan ook aan dat je met drie man tegelijk speelt

Jorden

22 jarige Nintendo nerd en Games&Interactie student aan de UU. Twitter: Jorden1506 YouTube: http://www.youtube.com/c/WePlayGames

7 gedachten over “Plaats in de tijdlijn Tri Force Heroes bekend

 • 23/10/2015 om 09:55
  Permalink

  Die Zelda timeline rammelt aan alle kanten, en ik geloof niet dat Aonuma en Miyamoto de tijdlijn gebruiken tijdens het ontwikkelen van een Zelda game. Daarom zie ik Zelda games gewoon als losse games, zonder connectie met elkaar.

   • 23/10/2015 om 10:51
    Permalink

    Ik weet eigenlijk niet of dat wel zo gek zou zijn. Het gaat om games, er hoeft geen logica achter te zitten zoals dat in real life wel moet. Het eerste dat mensen vaak willen weten is of iets een sequel/prequel/reboot is.. Maar het hoeft natuurlijk geen van allen te zijn, in plaats daarvan gewoon een losse game, punt. Zo zie ik Zelda, en ik denk dat Aonuma en Miyamoto stiekem Zelda games ook zo zien.

 • 24/10/2015 om 14:31
  Permalink

  Dat heeft ie verandert,want zoals het verhaal al zegt via evenementen is ie in hytopia gekomen.zijn haarkleur heeft ie verandert omdat dat waarschijnlijk de laatste mode was in hytopia.de twee andere links woonden al in hytopia.het enige raadsel dat nog overblijft waarom heeft link zijn kracht uit a link between Worlds niet in deze game?

Geef een reactie