Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nog onbekende Mario Tennis Ultra Smash personages bekend

Afgelopen E3 werd Mario Tennis: Ultra Smash aangekondigd voor de Wii U. Deze week zijn een aantal nieuwe personages voor de game onthuld. Nu lijken ook de nog onbekende personages te zijn uitgelekt.

Mario Tennis: Ultra Smash is het zevende deel in de Mario Tennis serie. Dit deel heeft voor het eerst in de serie, Mega Mushrooms die willekeurig in het spel worden gedropt. Als je deze oppakt wordt je tijdelijk een stuk groter en sterker. Tot nu toe waren alleen Mario, Luigi, Bowser, Peach, Daisy, Boo, Waluigi en Toad bevestigd voor de game. We wisten al dat je ook nog een aantal personages kunt unlocken. Welke dat zijn lijkt nu ook bekend te zijn geworden. Onderstaande afbeelding toont dat dit Toadette, Bowser Jr. Dry Bowser en Sprixie zijn. De personages zouden zijn te unlocken tijdens de normal play mode. Kijk jij uit naar deze aankomende Wii U titel welke eind dit jaar zal verschijnen?

mario-tennis-ultra-smash-chars