Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Dragon Ball Z: Extreme Butoden voor Nintendo 3DS krijgt online mode

De onlangs verschenen 3DS game Dragon Ball Z: Extreme Butoden krijgt in de toekomst een online mode.

Dragon Ball Z: Extreme Butoden voor Nintendo 3DS is verkrijgbaar sinds 16 oktober. Deze vecht titel kent momenteel echter nog geen online mode. Dat zal wel gaan komen. De game zal namelijk nieuwe game modi krijgen, waaronder ook online, in de vorm van een toekomstige update. Dat heeft het Japanse tijdschrift V-Jump bekend gemaakt. De update brengt een een trainingmodus met zich mee alsmede een game mode welke het mogelijk maakt om online te gamen. Wanneer de update plaats gaat vinden is momenteel nog onbekend. Dragon Ball Z: Extreme Butoden  laat spelers met meer dan honderd personages spelen uit het Dragon Ball-universum en is sinds 16 oktober verkrijgbaar.