Nieuwe LEGO Marvel’s Avengers trailer toont Captain America, Iron Man 3 en Thor content

We hebben een nieuwe trailer voor je van de aankomende game LEGO Marvel’s Avenger welke onder andere naar de Wii U zal komen.

Twee jaar nadat LEGO Marvel Super Heroes uitkwam werkt Warner Bros nu aan een nieuwe LEGO Marvel game waarin vechten en puzzelen centraal staat. LEGO Marvel’s Avengers wordt ontwikkeld door TT Games welke ook verantwoordelijk is voor eerdere LEGO-games. Het spel is  onder andere gebaseerd op de films The Avengers en Avengers: Age of Ultron. Opnieuw een LEGO game vol met veel content en een grote hoeveelheid aan speelbare personages. Van de Hulk tot Iron Man, van Captain America tot Thor en Loki, ze zijn allemaal aanwezig. In januari 2016 zal de game hier in de winkels komen te liggen.

Geef een reactie