Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo en DeNA kondigen snel eerste mobiele game aan

Het zal niet lang meer op zich laten wachten voordat Nintendo en DeNA de eerste mobiele game gaan aankondigen.

Dat liet gaming analyst Dr. Serkan Toto weten via Twitter. De betreffende Tweet zie je hieronder. In maart dit jaar werd bekend dat Nintendo samen is gaan werken met DeNA om dit najaar een groots ‘sociaal gaming netwerk’ te lanceren. Ze werken samen aan vijf mobiele games welke nog onbekend zijn. Om welke games het hier gaat is momenteel nog niet bekend. Volgens Serkan Toto komen we er in elk geval snel achter wat de eerste titel gaat worden. DeNA West CEO Shintaro Asako liet onlangs al weten erg positief te zijn over deze samenwerking. Op welke mobiele Nintendo game hoop jij vooral?

About that first Nintendo-DeNA mobile game: Expect the unexpected, and soon.