Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe Animal Crossing amiibo gelekt

Een japanse website heeft informatie vrijgegeven over amiibo welke te gebruiken zullen zijn de opkomende Animal Crossing game voor de WiiU; Animal Crossing: amiibo Festival.  Hoogstwaarschijnlijk zullen ze ook bruikbaar zijn voor Animal Crossing Happy Home Desinger welke morgen voor de Nintendo 3DS zal verschijnen. 

De amiibo zijn nog officieel onaangekondigd. Volgens de website is de datum waarop de amiibo zullen uitkomen 17 december. Nog onbekend is in welke regio. Verwacht is dat deze datum geldt voor een wereldwijde release. Verwacht is dat de officiele aankondiging valt binnen twee waves en zullen worden aangekondigd in een Nintendo Direct welke mogelijk later deze maand zal worden aangekondigd. Het gaat on de volgende personages Resetti, Celeste, Blathers, en Kicks. De personages zijn ook verkrijgbaar als amiibo kaarten waarvan uiteindelijk 300 verschillende kaarten beschikbaar zullen komen.
image image image imageKijk jij uit naar nog meer amiibo of vind je het naderhand wel genoeg worden? Laat het weten in de reacties.