Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mario Maker Maandag – Week 39

Het is weer tijd voor Mario Maker Maandag, de wekelijkse special waar wij elke week één van jullie Super Mario Maker Levels uitlichten.

Sinds de release van Super Mario Maker hebben jullie een ongelooflijk aantal levels met ons gedeeld in het Super Mario Maker Level topic.  Elke week kiezen wij één van deze levels uit om vervolgens op Mario Maker Maandag uit te lichten. Heb jij een leuk, mooi, grappig, of op wat voor wijze dan ook uniek level gemaakt en wil je dat zoveel mogelijk mensen hem spelen? Plaats hem dan in dit topic en wie weet staat jouw level hier volgende week!

Deze week is het level van Robert uitgekozen!

Het level van Robert heet “Use the clues!” en in dit level krijg je dan ook hints om bepaalde opdrachten te voltooien. Links staat een voorbeeld van wat je tegen gaat komen en naar aanleiding daarvan kies jij een voorwerp uit om mee te nemen wanneer je naar beneden springt. Een leuk concept en erg leuk om te spelen tussen alle “normale” Mario levels. Het level ziet er goed uit en is niet onnodig moeilijk gemaakt. Omdat er maar drie puzzels zijn duurt het level alleen helaas niet zo lang. Het enige wat ik dan ook jammer vindt aan het level is dat de subwereld niet gebruikt is, want daar hadden nog wel wat meer puzzels ingepast.

Level ID: 6291-0000-0038-3AB8

Wat vind jij van Robert’s level? Laat het hieronder weten!