Super Mario Maker Stage op komst voor Smash

Super Mario Maker is sinds vrijdag uit en Nintendo heeft nu een DLC stage gebaseerd op dit spel voor Super Smash Bros. for 3DS/ for Wii U aangekondigd.

Aan het begin zal je een hand de stage zien maken en diezelfde hand zal ook enige beschadigde onderdelen aan het level herstellen. Het level zal op 30 september uitkomen en los per versie te koop zijn voor $2,49 en in een bundel voor beide consoles voor $3,49 (Amerikaanse prijzen Europese zijn nog niet bekend).  Bekijk hieronder een trailer van het level:

Jorden

22 jarige Nintendo nerd en Games&Interactie student aan de UU. Twitter: Jorden1506 YouTube: http://www.youtube.com/c/WePlayGames

4 gedachten over “Super Mario Maker Stage op komst voor Smash

 • 15/09/2015 om 10:20
  Permalink

  Zou wel leuk zijn als er in mario maker een event gehouden zou worden, dat je in 1 tot 2 schermen breed een stage design maakt, en dat die dan een kans maakt om te worden gebruikt als een van de mogelijke smash stage opties, gezien het iedere keer een andere stage is.

 • 15/09/2015 om 17:06
  Permalink

  Ga ik zeker kopen, vind het wel jammer alleen als er maar één nieuwe stage komt had nog wel wat meer verwacht, ik bedoel de vorige Dlc had wat Mii Fighter kostuums en twee terugkerende stages uit Super Smash Bros. 64 maar ja het komt op 30 September uit en daarna op 3 Oktober sluit de Ballot op de Super Smash Bros. Wii U en 3DS wat betekent dat daarna nieuwe (en misschien wat oude) karakters komen, dus het duurt niet heel lang na de Super Mario Maker stage 🙂

  • 15/09/2015 om 17:52
   Permalink

   Precies, dan sluit het ballot, dan nog wachten op de aankondeging en ook nog de development, wat met een character of 3 zeker een halfjaar duren kan.

Geef een reactie