Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Meer informatie over de vormen van Zygarde

Laats werd door het Japanse tijdschrift nieuwe informatie bekend gemaakt over de legendarische Pokémon Zygarde. Nu is er een uitgebreidere uitleg over de nieuwe vormen.

Niet alleen is er uitleg over de nieuwe vormen van Zygarde, maar is er ook een uitleg hoe het komt dat er een speciale Greninja is die lijkt alsof hij de kleren van Ash aanheeft.

Zygarde Cell

Deze vorm is geïdentificeerd als de cellen die samen Zygarde vormen. Cellen hebben geen wil of gedachteprocessen. Ze zijn verspreid door de regio te vinden. Omdat ze geen aanvallen kunnen gebruiken vragen onderzoekers zich af of ze wel Pokémon genoemd moeten worden.

Zygarde Core

In deze vorm, is het net meer dan een deel van Zygarde’s brein. In tegenstelling tot de Cellen, zijn Cores zelfbewust en kunnen ze met telepathie communiceren met andere Cellen en Cores. Wanneer er een verandering in het ecosysteem van een regio plaatsvindt zullen de Cores actie ondernemen.

 

 

Zygarde 10% Forme

Zygarde 10% is de vorm die Zygarde Core aanneemt wanneer het 10% van de Cellen in de buurt verzameld. In deze vorm kan hij zich verplaatsen met een snelheid van 100km/h. Hij verslaat vijanden met zijn enorme snelheid en scherpe tanden

 

Zygarde 50% Forme

Deze Legendarische Pokémon waakt over en behoudt het ecosysteem in een bepaalde regio. Tot voor kort was dit de enige bekende vorm van Zygarde. Het blijkt dat deze vorm maar 50% van de Cellen in zijn lichaam heeft.

 

Zygarde Complete Forme

De is de perfecte vorm die Zygarde aanneemt wanneer een Core 100% van de cellen verzameld. Wanneer het ecosysteem in gevaar is en de Core beslist dat de 50% Forme niet voldoet zal hij de Complete Forme aannemen. Het wordt gezegd dat zijn kracht dan groter is dan dat van de Legendarische Pokémon Xerneas en Yveltal.!

 

Ash-Greninja

Ash’s Greninja neemt in het nieuwste seizoen een bijzondere vorm aan. Ash-Greninja is de vorm die Greninja aanneemt als de bond tussen hem en Ash het hoogst is. De kracht van hun bond veranderd het uiterlijk van Greninja en hij neemt de karakteristieke uiterlijk van Ash zijn kleren aan. Van dit fenomeen wordt beweerd dat het maar één keer eerder is gebeurd een paar honderd jaar geleden in de Kalos regio, maar het blijft gehuld in mysterie.