Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pokémon Shuffle passeert de 5 miljoen downloads

Nintendo speelt goed in op het succes van games als Candy Crush te volgen. Pokémon Shuffle gaat het succes  van dit soort games achterna.

Nog niet zo lang geleden kwam Pokémon Shuffle uit voor mobiele platformen. Toch blijft de Nintendo 3DS-versie het erg goed doen. Nintendo is met het nieuws gekomen dat de game ondertussen al de 5 miljoen downloads is gepasseerd op de Nintendo 3DS. Het spel is gratis te downloaden. Om dit succes te vieren kun je voor een gelimiteerde tijd een speciale Pokémon te vangen. De Pokémon, welke ‘Diancie’ heet, is in een special stage te vangen. Je kunt dit blijven proberen tot de 28e van deze maand. En daar blijft het niet bij. Je kunt ook drie Regi’s uit Pokémon Ruby / Sapphire proberen te bemachtigen.
Pokémon 5 miljoen downloadsPokémon Shuffle is van 18 februari gratis te downloaden in de eShop op de Nintendo 3DS. Heb jij de game ook al gespeeld?