Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mario Maker Maandag – Week 38

Het is tijd voor Mario Maker Maandag, waar wij elke week één van jullie Super Mario Maker Levels uitlichten.

Sinds de release van Super Mario Maker hebben jullie een ongelooflijk aantal levels met ons gedeeld in het Super Mario Maker Level topic.  Elke week kiezen wij één van deze levels uit om vervolgens op Mario Maker Maandag uit te lichten. Heb jij een leuk, mooi, grappig, of op wat voor wijze dan ook uniek level gemaakt en wil je dat zoveel mogelijk mensen hem spelen? Plaats hem dan in dit topic en wie weet staat jouw level hier volgende week!

Deze week is het level van martijnbzb uitgekozen!

Het level van Martijn heet “Mario, Grow up!” en het doel is dan ook om Mario ‘op te laten groeien’ door een paddenstoel te vinden. Deze paddenstoel zit goed verstopt in een groot doolhof en als je hem uiteindelijk vindt moet je hem gebruiken om jezelf eruit te breken. Het heeft mij meerdere pogingen gekost om de oplossing te vinden, maar op geen enkel moment voelt het oneerlijk als je afgaat. Erg handig is dat Martijn overal muntjes heeft geplaatst, zodat je niet hoeft te onthouden waar je al langs bent gegaan. Ook grappig is dat je ondertussen steeds geplaagd wordt met onbereikbare paddenstoelen. Zonder al te veel te verklappen is er daarnaast zeker nagedacht over de manier waarop je uiteindelijk de paddenstoel vindt en heb ik me erg vermaakt tijdens het spelen.

Level ID: DD24-0000-002D-581F

Wat vind jij van Martijn’s level? Laat het hieronder weten!