Nintendo aanwezig op Firstlook Festival

Nintendo zal aanwezig zijn op Firstlook Festival.

Dit is onlangs bekend gemaakt. Welke games Nintendo op Firstlook Festival zal laten zien is nog niet genoemd. Wel weten we dat er een Super Smash Bros toernooi gehouden zal worden, iets wat vorige maand al aangekondigd werd. Naast Nintendo is op hetzelfde moment ook bekendgemaakt dat Microsoft, Bandai Namco en Wargaming ook aanwezig zullen zijn. Tevens heeft de organisatie van Firstlook Festival in deze aankondiging ook verteld dat er een ‘Market Place’ aanwezig zal zijn op het evenement. Hier kan de bezoeker allerlei gaming gerelateerde producten aanschaffen bij meer dan dertig verschillende marktkramen.

Ga jij naar Firstlook Festival?

Barry

Leuk dat je kijkt op Daily Nintendo! Als je wilt kun je me toevoegen op de 3DS: 4382-2055-3112, of de Wii U: Deobus

2 gedachten over “Nintendo aanwezig op Firstlook Festival

  • 11/09/2015 om 17:42
    Permalink

    Tevens heeft de organisatie van Firstlook Festival in deze aankondiging ook verteld dat er een ‘Market Place’ aanwezig zal zijn op het evenement. Hier kan de bezoeker allerlei gaming gerelateerde producten aanschaffen bij meer dan dertig verschillende marktkramen….

    Wacht… waar is het geld in mijn portemonnee?

Geef een reactie